keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Vaalit 2017



       SILKKAA POPULISMIA         1.2.2017

Kai se pitää ainakin yksi täysin populistinen vaaliblogi kirjoittaa, koska jokaisen itseään kunnioittavan ehdokkaan on se tehtävä. Jos sattuu niin ihkusti, että pääsen läpi, niin lupaan lopettaa sodat ja taudit maan päältä ja jakaa kaikki maailman varat tasapuolisesti jokaiselle maailman asukkaalle. Miksi pitäytyä vain Suomessa? Jos kaikille annetaan yhtä paljon, niin Suomi ei enää ole niin houkutteleva maa elintasopakolaisten tänne tulvehtia. Saamme ihan rauhassa olla itsemme kanssa sopuisasti elellen. Tiedän, että olisi järkevää luvata paljon muutakin hyvänannaa jokaiselle, mutta noiden kahden fantsun jälkeen on aika vaikea keksiä mitä. Lupaan silti sanoa, että Trumpilla on tupee.
No, ainahan voi ottaa Ahvenanmaa-kortin käyttöön. Myydään se norjalaisille ja käytetään siitä saadut miljardit maamiinoihin, Terrafameen, soten valinnanvapauteen ja siihen, ettei venäläistä ydinvoimaa rakenneta Suomeen. Silloin on jo neljän puolueen kärkihankkeet toteutettu. Mutta mitäs muut sitten saavat? Ruotsalaisille pakkonorja pakolliseksi, Kristillisdemokraateille sadan vuoden öylätit, muille pikkupuolueille, jos niitä ilmaantuu, yksi kansanedustajan paikka lahjaksi. Demareille voitaisiin antaa tuhannen litran pänikkä nuorennusrohtoa ja kaikille puolueille Timo Harakan pahvikuvat ja Timolle itselleen jotain kiiltävää.
Jääkö tuosta komeudesta enää mitään Vasemmistoliitolle? Ei tarvitsekaan jäädä, koska Vasemmistoliitto itsessään on koko komeus, kaikilla mausteilla. Puolue ei tarvitse mitään ulkoisia hokkuspokkus-temppuja ollakseen uskottava toimija suomalaisessa politiikassa. Ei vaiteskaan, Vasemmistoliitolle voisi Erikeeper tehdä hyvää, jotta rivit pysyisivät jatkossa kasassa.
Nyt kun olen kaiken tämän onnen ja autuuden julkituonut, Teidän on helppo tehdä ratkaisu mennessänne sankoin joukoin sinne äänestyskoppiin, toki yksi kerrallaan. Älkää missään nimessä äänestäkö jaloillanne, koska siellä kopissa saattaa kaatua ja varpailla on hankala kirjoittaa. Ja koska sote ei ole vielä voimassa, joudutte menemään sinne, minne ambulanssi teidät vie.
Loppuun vielä muutama ruikutus. 1. Äänestäkää Vasemmistoliittoa, se pitää teistä huolta, oli sitten arki tai viikonloppu. 2. Tule meille, tai me tulemme teille. 3. Anna meille äänesi, me tiedämme mitä sillä tehdään ‒ hyvää. 4. Kun kaikki muut pettää, Vasem…, ei pirskatti, tää on jo liian paksua. 5. Taistellaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti