perjantai 24. helmikuuta 2017

Vaalit 2017



KUOLEMANTUOTTAJAT
Tämä on vähän politiikan ulkopuolelta, mutta sen verran ottaa pattiin, että otanpa kantaa koko ajan vain ajankohtaisempaan aiheeseen eli tähän mopoautokolariin ja sen aiheuttajaan. Jos jossain asiassa toivoisin Suomeen kuolemanrangaistusta, niin tähän. Kuinka ihminen voi olla noin kylmä ja ennen kaikkea tyhmä, että tekee tuollaista. Kaksi juuri elämän syrjään päässyttä nuorta kuoli ja vain siksi, että jollain idiootilla meni huonosti. Ja miten ihmeessä tästä ”muoti-ilmiöstä” päästään eroon? Luultavasti ei mitenkään, koska mitään radikaalia ei saa edes ehdottaa. Ei voi ehdottaa, että määrätään aina tekijän sukulaiset laitimmaista serkkua myöten teloitettavaksi, jos joku tekee itsemurhan ajamalla toista autoa päin.
         Voisiko lievempi ehdotus olla se, että laitetaan noin sadan kilometrin välein pääteiden varsille betoniseiniä, joihin maalataan rekan keula. Kolme metriä vahva, niin varmasti kestää. Sama kai se on mistä ne jäännökset pussiin kerätään. Tietysti kunnalla pitäisi olla varauslista halukkaiksi ilmoittautumista varten, jotta saataisiin kulut perittyä oikeilta ihmisiltä pois. Nyt nuo älykääpiöt ajelevat oikeisiin rekkoihin tai mopoautoihin pahki ja aiheuttavat valtavaa surua ja pelkoa.
         Hei sinä, joka suunnittelet tällaista. Voisitko ystävällisesti luopua koko hankkeesta ja hakea apua. Jos se ei onnistu, niin ainahan voisit hypätä jostain korkealta alas tai käyttää jotain kättä pitempää, kunhan teet sen yksin. Ei pitäisi olla ylivoimainen toivomus, eihän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti