sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Herätys yhteistyöhön

Kaunis kiitos Harri Tauriaiselle tarkkaan luetusta kirjoituksestani ja siihen liittyvästä kommentoinnista. On aina mukavaa saada positiivista palautetta siitä, että on osannut kirjoittaa viihdyttävän jutun. Silti täytyy sen verran jatkaa, että on aika turha kenenkään väittää, etteikö valtakunnanpolitiikka vaikuttaisi mitenkään kunnallispolitiikkaan.
      Omana mielipiteenäni sanon, että luultavasti paras tulos kunnallispolitiikassa saataisiin sillä, ettei yhdelläkään valtuutetuista olisi jäsenkirjaa lainkaan. Olisimme siellä vain kuntalaisia ja ihmisiä. Saa olla eri mieltä.
     Kysymykseen siitä, että olisi kiva tietää ketä ne vallalla olevat voimat ovat ja mistä ne löytää vastaan: Eikö olisikin.
     Vastaus on täysin sama kuin perussuomalaisten vastaus valtuuston kokouksessa esittämääni kysymykseen, että olisi mukava tietää, mitä tai ketä vastaan perussuomalaiset protestoivat, kun eivät halunneet omia edustajiaan perustettaviin toimikuntiin. Nyt niissä ei ole perussuomalaisten edustajia tekemässä kuntalaisten etujen mukaista politiikkaa, juuri sitä, jonka perään Harrikin niin kovasti hehkuttaa. Se, ettei itsekään tiedä vastausta, on huono syy olla ajamatta kuntalaisten asioita.
     Ja ettei lukijoille jäisi väärää käsitystä, niin eiköhän meidät kaikki ole äänestetty kemiläisten mandaatilla valtuustoon. Siitä on turha yrittää laittaa sulkaa takatukkaan.
     Oikein hyvää tätä vuotta yhteistyön merkeissä toivottaen:

Kari Sitoutumaton Hanhisuanto

Maistellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti