perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vuoden äiti


VUODEN ÄITI

Tänä vuonna Vuoden äiti-tittelistä kisaavat tiukasti Kaisa Liski, Victoria Bernadotte, Marjo Niittyviita sekä Johanna ”Tuksu” Tukiainen. Yllätysnimi kilpailuun on Esko Eerikäinen.
       Kaisa Liskiähän ei kukaan tunne, mutta kiinteistökuningatar Kaisan valitettavasti tuntee. Kaisalla on oma tositv-show, jossa Kaisa kolmekymppisen tyttärensä avustuksella myy asuntoja ja ostelee kaikkea kivaa. Kaisa meni julkkisnaimisiin jonkun hemmon kanssa, mutta ei tajunnut sitä että, jos mies ja nainen ovat sillai ilman ehkäisyä, niin siinä saattaa vanhemmallakin ihmisellä nalli napsahtaa. ja napsahti. Tänään Kaisa ilmoitti, ettei aio imettää iltatähteä eikä olla muutenkaan missään tekemisissä uuden kohteen kanssa. Toivottavasti kuitenkin valtava välityspalkkio tulee tilille. Eiköhän kohteen uusi omistaja ole sen verran velvollisuudentuntoinen mies ja isä. Vai onkohan Veikko vain väliaikainen asumisratkaisu lööpeissä pysymisen varmistamiseksi.
      Marjo Niittyviita on myös itselleni täysin vieras ja tuntematon käsite, mutta SuperMarjoa ei voi ohittaa. Tämä mikrossa liian kauan pidetyn nakin näköinen äiti on kunnostautunut mm. sillä, että on karistanut raskauskilot pois noin puolessa tunnissa synnytyksen jälkeen. Tunnin kuluttua synnytyksestä Marjo oli antanut haastattelun Ilta-Sanomiin, Iltalehteen, Alibiin, Seiskaan, Kirkkolaivaan, Pohjolan työhön, Eevaan, Veikkaajaan, Kotilieteen ja Bilteemaan. Samaan aikaan Marjo itki että ihmiset luulivat hänen tuotteistaneen oman tyttärensä. Kukapa kunnon äiti ei sellaista tekisi? Myös Marjolla on oma tositv-show, jossa Marjo tekee jotain. En pysty tarkemmin sanomaan mitä, kun en ole roskaa harmikseni ehtinyt seuraamaan. Lööpeistä päätellen Marjolla on kovasti sanottavaa ja äitinä paljon annettavaa, jos vain kiireiltään ehtisi.
      Victoria Bernadotte ei juuri esittelyjä kaipaa. Miinuksena tähän kilpailuun Victorialla on se, että hänen isänsä on Kalle ja äitinsä Silviä sekä miehensä Daniel. Muuten kaikki on kyllä kohdallaan, kunhan ei vaaria päästä liian lähelle pinnasänkyä. Victorialla ei ole ihka omaa tosi tv-showta, mutta kyllin lähelle pääsee, jos seuraa TV-Femmillä pyörivää Buu-klubben sarjaa. Silvia voisi olla ehdolla Vuoden Leikelty isoäiti-kisaan.
      Neljäs, mutta ei ainakaan painoindeksillä mitattuna vähäisin kilpailija on kaikkien hyvin tuntema ja parin jopa rakastama Johanna Tukiainen. Eihän Johannalla, ainakaan tiettävästi ole vielä lapsia, mutta erikoistaitojensa vuoksi hän saa osallistumisoikeuden. Sekin puhuu puolestaan, että Johanna ilmoitti haluavansa lapsen ja ilmeisesti vielä tuoreen ex-puolisonsa Artsin kanssa. Jos mies vain suvaitsee olla paikkakunnalla ovulaation aikaan. Jos minä olisin Tuksu, tekisin homman näin: Kamerat paikalle ja porontalja lattialle. Ensin varttitunti ruokahalua kiihottavaa striptease esitystä, jonka jälkeen Tuksu voisi lyllertää paikalle Artsin tai Artsin sijaisnäyttelijän kanssa ja lösähtää taljalle köllöttelemään. Sen jälkeen pari älykästä kommenttia molemmilta tyyliin ”kylläpä mä oon niinku Johanna” ja ”ai että mäkö, täh”. Sitten vain hippotanssi alkuun ja Artsi päälle, ettei tule vahinkoa, siis Artsille.
      Seuraavassa tositv-shownsa osassa Tuksu voisi avautua kansalle, miltä tuntuu olla melkein raskaana, koska olisi osoittautunut, että Artsi-rukan siemennesteessä on yhtä vähän siittiöitä kuin kummallakaan on aivosoluja. Ohi meni, dammed.
      Kilpailun musta lammas on itseoikeutetusti Eerikäisen Esko, Tauskista huolimatta tai sen vuoksi. Esko on Hunks. Mitäpä muuta meriittiä ihminen, varsinkaan mies, kaipaa. Yhden varoituksen sanan haluan kuitenkin Eskolle välittää. Jumalauta, jos aiheutat Anskulle sydänsuruja tai vedät hänet tähän samanlaiseen Martinasoopaan, niin. Eskollahan taisi olla melkein oma tositv-show. Eskolla on korvakorut ja Esko meikkaa, mutta miten käy Eskolta parisuhdeterapian alkeet? Sen saamme varmasti lukea jostain iltapäivälehden jutusta, jossa Esko ja Martina ovat yhteisellä ja hyvin salaisella lomamatkalla. Sinne vain jostain kohtalon oikusta eksyi myös Seiskan ja Ilta-Sanomien toimittajat. Esko on Hunks.
      Saa nähdä kuka voittaa. Oma suosikkini on Nina Mikkonen. Valitettavasti en löydä hänestä mitään hyvää sanottavaa, joten antaa olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti