torstai 22. kesäkuuta 2017

Juhannusta

Nonniin. Nyt on muutama kävely- ja kyselykierros tehty. Kela, Yrittäjät ja poliisilaitos. TE-keskukseen en nyt saanut yhteyttä ja kunnan sosiaalipuoleen on verkot pyytämässä. Kysymys on tietojen keräämisestä valtuutetun tietopankkiin. Olen muutaman kerran vaalityössä ja sen jälkeenkin törmännyt tilanteisiin, joissa äkkiväärät ihmiset ovat syyttäneet milloin mitäkin siitä, että heidän oma tilanteensa on sitä mitä on. Siksi on hyvä hakea oikeaa tietoa, miten asiat makaavat täällä Kemissä. Ja näille äkkiväärille voisi heittää kysymyksen: mikä teidän omassa asemassanne on mennyt huonompaan suuntaan maahanmuuttajien vuoksi? Jos vastauksen etsiminen kestää yli viikon, niin katsokaa peiliin.
      Tarkempia tietoja odotellessa voin kertoa, ettei viranomaisilla heidän näppituntumansa mukaisesti ole tietoa siitä, että Kemissä olisi mitään piikkiä tullut järjestyshäiriöiden muodossa parin vuoden takaisesta maahanmuuttovyörystä. Tietysti on ihmisiä, jotka omien intressiensä mukaan tuovat toisenlaista tietoa esille. Heille on turha yrittää selittää mitään muuta, koska heidät on aivopesty olemaan yhtä ainoaa mieltä ja sekään ei ole heidän omansa. He itse eivät sitä vaan tiedä. Tai jos tietävät, niin se on vielä huvittavampaa.
      Hallituksen huonosta kesäteatterista sen verran, että sitä seuratessa, omakin vähäinen luottamus valtakunnanpolitiikkaan sai suuren kuhmun otsaansa. Järjetöntä sumutusta puolin ja toisin ja vain siksi, että Soini saa pitää marmelaadipylväänsä, Sipilä maakuntavallankaappauksensa ja Orpo kapitalistin eroottisen ja märän unen terveydenhuollon yksityistämisestä. Ja kaiken tuon järjettömyyden esinäytöksenä samat miehet kehtasivat puhua arvoista. Kun itse pidän todella tärkeänä taistelua ihmisten osallistumisesta eli äänestämisestä vaaleissa, niin turha kai sitä on taistella, kun nämä saatanan tunarit murentavat kaiken uskottavuuden ihmisten silmissä. Tässä tapauksessa politiikka on juuri sitä, mitä ihmiset inhoavat tai jopa vihaavat - omien, tai omien puolueiden asioiden ajamista. Saa siinä selittää, ettei asia ole kuntakentällä samanlaista kähmintää.
      Mutta nyt keskitytään pikkuhiljaa juhannuksen viettoon ja unohdetaan politiikka ja kaikki muukin toiminta ja ladataan vähän akkuja. Siitä tuleekin mielleyhtymä siihen, että onko poliitikko jonkinlainen hybridimalli normikansalaisesta? Tuskin sentään. Eiköhän normikansalaisetkin lataa omia akkujansa samalla tavalla. Nyt varoitus: Pitäkää litsit kiinni ja vene rannassa. Maistellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti